Akademija Oxford

Grad Beograd je u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje preuredio jedan gradski mobilni autobus za vakcinaciju, koji je postavljen danas na ulaznoj rampi na Adi Ciganliji.

Vakcinacija u Autobusu na Adi Ciganliji

Svi posetioci Čukarice mogli su tokom dana od 09.00 do 17.00 časova bez zakazivanja da prime, „Sinofarm“ i „Fajzer“ vakcinu. Autobus je postavljen kao jedan od mobilnih punktova koje je organizovala opština Čukarica u saradnji sa Gradom i Domom zdravlja Čukarica, a opremljen je potrebnom opremom za rad dve ekipe za vakcinaciju.

Punkt je obišao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, dr Predrag Kon, sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, koordinator opštine za imunizaciju Filip Stojkanović i narodni poslanik Viktor Jevtović.

"Pre dve nedelje mobilni autobus je bio na Adi Ciganliji, na prilaznoj stazi kod restorana „Jezero“ i mogu da kažem da je samo u toku tog dana vakcinu primilo više od sto sugrađana koji su došli na Adu. Ovoga puta autobus se nalazi kod ulazne rampe na Adi Ciganliji i drago mi je da je odziv još veći, jer se do podneva već vakcinisalo 100 građana i imajući u vidu lepo vreme i veliki broj posetilaca, verujemo da će biti dosta prijavljenih. Opština Čukarica do danas ima 70.000 vakcinisanih i želim da istaknem da smo četvrta opština po broju vakcinisanih građana u Srbiji", rekao je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Pored stalnih punktova za imunizaciju protiv virusa COVID-19, na Čukaričkoj padini i u Kulturnom centru „Čukarica“, Gradska opština Čukarica u saradnji sa Domom zdravlja “Dr Simo Milošević” od ponedeljka nastavlja i sa mobilnim punktovima u našim udaljenijim naseljima. Ekipe Doma zdravlja će vršiti imunizaciju vakcinom “Sinofarm”. Mobilni punktovi će biti organizovani u periodu od 8.00 do 14.00 časova na sledećim lokacijama: 24. maja u ambulanti u Rušnju, 26. maja u ambulanti u Ostružnici, 27. maja u ambulanti u Velikoj Moštanici i 28. maja u Zdravstvenoj stanici Umka.


vakcinacija ada ciganlija autobus vakcinacija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik