Akademija Oxford

Verujemo da nas razumete kada govorimo o osećaju konstantne žurbe i haotičnih obaveza koje redovno moramo da spakujemo u jedan dan.

Ušuškajte se: Predstavljamo 5 obaveznih filmova ove jeseni

Tako se ponekad desi da zaboravljamo da je nekada potrebno usporiti i ušuškati se uz dobar film i šolju toplog čaja ili nekog drugog omiljenog pića. Kažu da je rana jesen poslednji osmeh godine pred hladne i sive dane. Zato smo odlučili da vas nasmejemo uz spisak najpopularnijih filmova za sve ljubitelje ovog godišnjeg doba, a zahvaljujući Hisense pametni televizori koji podržavaju Netflix, savršena slika i zvuk pružiće vam dodatni ugođaj.


1. Hubie Halloween – Habi nije baš najpopularniji momak u Sejlemu, međutim kada Noć veštica postane zaista jeziva, ovaj dobroćudni momak rešen je da spasi svoj grad.


2. A Perfect Pairing – Radnja filma prati jesen u Australiji i dolazak ambiciozne Amerikanke Lole na ranč kako bi sklopila ugovor sa velikim klijentom. Ona stara da cilj opravdava sredstvo ovde u potpunosti dolazi do izražaja, navodeći Lolu da se zaposli kao ispomoć na ranču i tamo upozna zgodnog lokalca.


3. Persuasion – Film rađen po motivima romana Džejn Ostin. Osam godina nakon što je En Eliot odlučila da se ne uda za zgodnog i dobrostojećeg muškarca, njihov ponovni susret nudi joj priliku da preispita svoju staru odluku. . Da li će iskoristiti drugu šansu u ljubavi?


4. Falling In Love – Nakon gubitka posla, Gabrijela učestvuje u takmičenju i osvaja rustično imanje na Novom Zelandu. Kada tamo i stigne, čini joj se da je možda uzela preveliki zalogaj.  Sve dok ne počne da se oslanja na pomoć zgodnog graditelja...


5. Clueless – Neprolazna klasika i povratak u školu su simbolika jeseni. Šer i Dion, devojke iz imućnih porodica dobile su imena po čuvenim pevačicama. One idu u srednju školu i nije im naročito važno da dobiju dobre ocene. Nova prijateljica Taj, koja se u školu upisala kao štreber, biće preobražena u Šerinu dostojnu naslednicu. Uz sve ove "obaveze", Šer je u potrazi za savršenim dečkom. Izabranik njenog srca biće neko sasvim neočekivan.


 Ovi filmovi će svakako vaš početak jeseni učiniti vedrim i toplim, međutim, jedno će jarke i autentične boje Hisense ULED 4K televizora ovaj utisak podići na potpuno novi nivo, pomerajući granice kvaliteta slike i donoseći  brilijantan kontrast i jasno prikazane detalje. Međutim, ukoliko ovi filmovi probude želju za nekom drugom vrstom sadržaja, intuitivna i personalizovana platforma koju poseduju ovi televizori, operativni sistem VIDAA U5, omogućiće lak pristup svim integrisanim aplikacijama i zabavnim sadržajima.


Ukoliko zaista želite da period dočekivanja zime provedete uz široki osmeh, Hisense ULED 4K televizor i njegov širok izbor mogućnosti su apsolutni MUST.


Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik