Akademija Oxford

Traženje srodne duše u uslovima kada su internet tehnologije sve više dostupne, postaje kao traženje igle u plastu sena.

Upoznavanje srodne duše u Beogradu

 Zato je pronaći srodnu dušu koja će da te razume prava sreća koju treba čuvati. Međutim, do momenta upoznavanja srodne duše može proći par dana ili par godina, a osećaj blagostanja, zadovoljstva i sreće koji Vas obuzima kada je nađete je višestruko veći.


Gde upoznati srodnu dušu?

Upoznavanje srodne duše je moguće prepoznati po iskricama koje se javljaju između vas, bilo da se samo gledate, dopisujete ili razgovarate. Hemija koja je prisutna između dvoje ljudi se odmah oseti, ali se sve češće postavlja pitanje gde upoznati srodnu dušu?


U današnje vreme za upoznavanje srodne duše ima veliki broj opcija pred sobom, pa je odabir najbolje veoma težak. Svako ima neki svoj životni stil, stavove i uverenja koje se tiču upoznavanja srodne duše i pronalaženja devojke ili momka. Iskoristite svoje hobije i ono što volite da radite da upoznate nove ljude, jer se možda među njima krije Vaša srodna duša: započnite razgovor u teretani, na žurci, u parku dok šetate ljubimca ili prodavnici.


Sajtovi za upoznavanje

Savremene tehnologije i prisustvo na društvenim mrežama omogućava upoznavanje novih ljudi, sticanje novih prijatelja. I bez obzira da li ste stidljivi ili ne, ili ste jednostavno ljubitelji onlajn komunikacije, sajtovi za upoznavanje mogu biti posebno atraktivni u pronalaženju muškarca sa kojim ćete otpočeti vezu, ili pronalaženja devojke koja će biti baš po Vašoj meri. Veliki broj sajtova za upoznavanje je organizovan tako da spaja ljude sa istim ili sličnim interesovanjima, a zajedničko svima je da traže istu stvar: ljubav.


Moderni speed dating, da li je moguće upoznati srodnu dušu i kako?

Svi smo videli u filmovima kako funkcioniše speed dating: za velikim stolom sede momci i devojke koji međusobno komuniciraju i imaju za cilj da u kratkom vremenskom periodu upoznaju osobu koja će im biti zanimljiva i možda biti njihova srodna duša. Međutim, u doba kada internet tehnologije vladaju nama kao društvenim bićima, speed dating dobija jednu novu dimenziju.


Speed dating u Beogradu i upoznavanje srodne duše uz pomoć interneta je i te kako zastupljen, a verovatnoća da ćete upoznati srodnu dušu raste iz dana u dan. Tako na primer, sajt www.nekonormalan.net omogućava čak i onima koji su sramežljivi da upoznaju nove ljude, da na osnovu svojih interesovanja pronađu mesto gde se mogu slučajno pojaviti i još slučajnije upoznati srodnu dušu u Beogradu na nekoj od predloženih lokacija. Mogućnosti su brojne, a šanse za upoznavanje su veće, pa tako kod određenih interesovanja i aktivnosti nema anonimnosti jer su svi došli sa namerom da se druže i pronađu momka ili devojku.


On traži nju, ona traži njega

Da biste ostavili dobar utisak prilikom upoznavanja, ozbiljno shvatite način na koji se predstavljate i koje su to osobine koje Vas izdvajaju od drugih. Iako ovo možda zvuči kao fraza koja se najčešće koristi u davanju saveta za razgovor za posao, prvi utisak je svakako važan, posebno kada on traži nju za brak ili ona traži njega za brak. Brak je zajednica koja se temelji na poverenju, a kako se poverenje stiče vremenom, budite spremni da napravite prvi korak i budete dobar slušalac. Tako ćete bolje upoznati svog sagovornika i možda baš u njemu pronaći svoju srodnu dušu sa kojom ćete provesti ostatak života.


beograd upoznavanje srodna duša

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik