Akademija Oxford

Kombinacija onlajn i oflajn sajtova za upoznavanje: kako funkcionišu i kako odabrati najbolji sajt za upoznavanje?

Kako funkcionišu i kako odabrati najbolji sajt za upoznavanje?

Istraživanja pokazuju da čak 42% korisnika različitih mreža za upoznavanje ima za cilj pronalaženje ozbiljnog muškarca ili žene za brak. Iako najveći broj korisnika sajtova za upoznavanje posmatra njihovo korišćenje kao predmet razonode, visoka stopa korisnika ovih mreža i njihove namere da na taj način upoznaju muškarca ili ženu za vezu ili brak ovim putem postaje sve popularnije.


Kako funkcionišu sajtovi za upoznavanje?

Najveći broj sajtova za upoznavanje primenjuje klasičan sistem društvenih mreža: na osnovu kreiranog profila i davanjem ključnih informacija kao što su pol, godine, seksualna orijentacija, izgled i lokacija. Na osnovu ovih informacija, uz pomoć algoritama, korisniku sajta za upoznavanje predlažu se potencijalne srodne duše koje dele ista interesovanja. Sajtovi za upoznavanje su često besplatni, dok postoje i oni koji idu korak dalje i naplaćuju određenu članarinu i pružaju dodatne benefite u pogledu korišćenja samog sajta.


Najbolji dating sajt za upoznavanje u Beogradu

Zahvaljujući deljenju lokacije, moguće je pronaći osobu za razgovor, prijateljstvo, avanturu, vezu ili brak. Međutim, kada se radi o inovacijama, speed dating metoda za upoznavanje otišla je korak dalje i sve više kombinuje onlajn i oflajn iskustvo. U praksi najboljih sajtova za upoznavanje u Beogradu, sajt www.nekonormalan.net pruža posebnu i inovativnu mogućnost upoznavanja. Jednostavna i besplatna regististracija na ovaj sajt za upoznavanje omogućava prikaz jednog nasumično odabranog poznatog mesta koje pruža veće mogućnosti za upoznavanje devojke ili momka u Beogradu, a u skladu sa sličnim interesovanjima.


Slična interesovanja kao povod za upoznavanje

Kombinacijom onlajn i oflajn speed dating metode upoznavanja, sajt www.nekonormalan.net predstavlja jedinstveni sistem koji grupiše lokacije čime se omogućava povezivanje ljudi sa istim ili sličnim interesovanjima. Tako na primer, ljubitelji kafića, kafane, rakije mogu biti klasifikovani u jednu grupu, dok će ljubitelji knjiga i umetnosti biti klasifikovani u drugu grupu. Na taj način dolazi do predlaganja lokacija koje možete posetiti i upoznati devojku/ženu/dečka/muškarca koji deli ista interesovanja kao i Vi. Zanimljivo je to što nikada ne znate ko je došao po preporuci sajta, a ko zato što je sudbina tako htela. Međutim, za one malo smelije, postoje i kursevi koje posećuju oni imaju istu nameru, da upoznaju nove ljude i svesni su toga da su došli po preporuci sajta.


upoznavanje onlajn upoznavanje oflajn upoznavanje najbolji sajt za upoznavanje

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik