Akademija Oxford

Upoznavanje sa devojkama ili momcima može biti izazov, a započinjanje poznanstva koje može dovesti do veze za mnoge je težak korak.

Ozbiljna devojka momak za vezu ili brak

Ipak, postoji način da upoznate i priđete devojkama/momcima i tako ostavite dobar utisak koji će za rezultat imati nešto više od poznanstva.


Kada se najmanje nadate, upoznaćete nekog ko će Vam osvojiti srce

Jednostavno pustite da se stvari dese. Onda kada se najmanje budete nadali u Vaš život će ušetati osoba koja će Vas očarati pa će sve brige oko toga kako naći devojku ili momka pasti u zaborav. To se može desiti dok šetate psa, obavljate kupovinu ili pijete kafu. Pronaći devojku/dečka u svetu internet tehnologija nije ni malo jednostavno, ali ako se samo malo potrudite, ona prava osoba, onu koju tražite bilo za avanturu ili za ozbiljnu vezu ili brak, može se pojaviti u svakom trenutku.


Mesta za upoznavanje

Idealno bi bilo da se što više krećete i upoznajete nove ljude. Ukoliko ne znate odakle da počnete, možete odabrati lokacije koje najviše volite – lokalni kafić, biblioteku ili neku žurku. Ipak, ne treba zanemariti ni mogućnost da dopustite sudbini da umeša svoje prste i nađete se sasvim slučajno na lokaciji koja će biti zajednička i Vama i Vašem budućem partneru. Često je potrebno vreme da se neko upozna, ali upravo na taj način, sasvim slučajno možete naći svoju srodnu dušu, ozbiljnu devojku ili ozbiljnog muškarca za vezu ili brak.


Ponuda za brak ili vezu

U situacijama kada već zađete u neke godine, ne dopustite da padnete pod uticaj okoline i slušate čuvenu frazu da Vam vreme prolazi. Možda vreme prolazi, ali možda još uvek nije kucnuo pravi čas da upoznate svoju srodnu dušu. I zašto čekati? Najbolja mesta za pronalaženje osoba sa kojima delite ciljeve, interesovanja, stavove i uverenja jesu upravo na klik od vas. Tek kada upoznate nekoga dovoljno dobro možete dati toj osobi priliku da Vas upozna u realnom vremenu i da ostanete otvorenog uma tokom procesa upoznavanja i zabavljanja.


Nemojte žuriti sa ponudom za brak

Iako jedva čekate da podelite sve sa osobom koju ste upoznali, pa čak i započnete zajednički život, nemojte žuriti sa ponudom za brak. Često će vaša srodna duša imati slična razmišljanja, humor, harizmu i energiju kao i Vi, a varnice koje se jave među vama samo su dokaz više da treba dati šansu osobi koja je pored Vas. Kako vreme prolazi, biće Vam jasno da li je to osoba sa kojom želite da provedete ceo život. Kada se u to uverite, dopustite sebi da uživate u čarima zajedničkog života. 


ozbiljna devojka ozbiljan momak

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik