Akademija Oxford

Član Veća GO Zvezdara Stanko Radovanović, nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” posetili su OMŠ „Vladimir Đorđević” i direktorki škole Katarini Azanjac Vračar...

Uručeni Pokloni za OMŠ „Vladimir Đorđević” na Zvezdari

Član Veća GO Zvezdara Stanko Radovanović, nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” posetili su OMŠ „Vladimir Đorđević” i direktorki škole Katarini Azanjac Vračar uručili aparat za merenje glikemije-poklon Asocijacije „Žena plus” i bezkontaktni toplomer-poklon udruženja „Svi na vagu”.

Pokloni su uručeni povodom uspešnog završetka nagradnog konkursa za učenike zvezdarskih osnovnih škola pod nazivom: „Tipuj na znanje, zdravlje je u igri”, koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organizovalo udruženje „Svi na vagu” u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara.

U ime GO Zvezdara član opštinskog Veća Stanko Radovanović je rekao da Opština Zvezdara podržava sve projekte koji su vezani za dobrobit stanovnika opštine, a posebno one koji su namenjeni mladima i negovanju zdravih životnih navika. Na taj način je Opština podržala ovaj  projekat u okviru koga je i organizovana ova poseta.

Direktorka škole Katarina Azanjac Vračar je zahvalila na dobijenim poklonima i istakla da je saradnja sa Opštinom Zvezdara veoma uspešna i da će škola i dalje podržavati sve ovakve i slične projekte, posebno namenjene mladima, jer školu pohađa više od 500 učenika..

Nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” upoznali su direktorku škole sa realizovanim projektima i mogućnostima dalje saradnje istakavši da je preventiva jako važna i da su ovi projekti tome i namenjeni.

U okviru projekta „Tipuj na znanje, zdravlje je u igri” učenici zvezdarskih osnovnih škola slali su poruke na temu zdravlja, zdrave ishrane i zdravih navika koje su, nakon završenog nagradnog konkursa, okačene na jelku postavljenu na trgu ispred zgrade GO Zvezdara i koja je okićena porukama i sponzorskim kuglama

Najuspešniji učenici na konkursu dobili su nagrade, a 8 zvezdarskih osnovnih škola čiji učenici su poslali najviše poruka će biti nagrađene aparatima za merenje šećera u krvi i drugim koji su nabavljeni zahvaljujući sponzorima koji su podržali manifestaciju. Pored zvezdarskih osnovnih škola aparate za merenje šećera u krvi dobiće i MNRO Zvezdara i Volonterski servis Zvezdare. Za Volonterski servis Zvezdare aparat za merenje šećera u krvi obezbedila je Asocijacija „Žena plus”


uručenje poklona omš vladimir đorđević

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar