Akademija Oxford

Član Veća GO Zvezdara Stanko Radovanović, nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” posetili su OMŠ „Vladimir Đorđević” i direktorki škole Katarini Azanjac Vračar...

Uručeni Pokloni za OMŠ „Vladimir Đorđević” na Zvezdari

Član Veća GO Zvezdara Stanko Radovanović, nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” posetili su OMŠ „Vladimir Đorđević” i direktorki škole Katarini Azanjac Vračar uručili aparat za merenje glikemije-poklon Asocijacije „Žena plus” i bezkontaktni toplomer-poklon udruženja „Svi na vagu”.

Pokloni su uručeni povodom uspešnog završetka nagradnog konkursa za učenike zvezdarskih osnovnih škola pod nazivom: „Tipuj na znanje, zdravlje je u igri”, koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organizovalo udruženje „Svi na vagu” u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara.

U ime GO Zvezdara član opštinskog Veća Stanko Radovanović je rekao da Opština Zvezdara podržava sve projekte koji su vezani za dobrobit stanovnika opštine, a posebno one koji su namenjeni mladima i negovanju zdravih životnih navika. Na taj način je Opština podržala ovaj  projekat u okviru koga je i organizovana ova poseta.

Direktorka škole Katarina Azanjac Vračar je zahvalila na dobijenim poklonima i istakla da je saradnja sa Opštinom Zvezdara veoma uspešna i da će škola i dalje podržavati sve ovakve i slične projekte, posebno namenjene mladima, jer školu pohađa više od 500 učenika..

Nutricionista Milka Raičević, osnivač udruženja „Svi na vagu” i Dubravka Malohodžić iz Asocijacije „Žena plus” upoznali su direktorku škole sa realizovanim projektima i mogućnostima dalje saradnje istakavši da je preventiva jako važna i da su ovi projekti tome i namenjeni.

U okviru projekta „Tipuj na znanje, zdravlje je u igri” učenici zvezdarskih osnovnih škola slali su poruke na temu zdravlja, zdrave ishrane i zdravih navika koje su, nakon završenog nagradnog konkursa, okačene na jelku postavljenu na trgu ispred zgrade GO Zvezdara i koja je okićena porukama i sponzorskim kuglama

Najuspešniji učenici na konkursu dobili su nagrade, a 8 zvezdarskih osnovnih škola čiji učenici su poslali najviše poruka će biti nagrađene aparatima za merenje šećera u krvi i drugim koji su nabavljeni zahvaljujući sponzorima koji su podržali manifestaciju. Pored zvezdarskih osnovnih škola aparate za merenje šećera u krvi dobiće i MNRO Zvezdara i Volonterski servis Zvezdare. Za Volonterski servis Zvezdare aparat za merenje šećera u krvi obezbedila je Asocijacija „Žena plus”


uručenje poklona omš vladimir đorđević

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik