Akademija Oxford

Stefan, Luka i Nikola Šavija su na Uskrs 2020. svojim rođenjem ulepšali život mame Zorice i tate Milana.

Novogodišnji Pokloni od Opštine Zvezdara i za Trojke Porodice Šavija

Ovaj mladi bračni par je očekujući bebu na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, dobio tri puta veće životno blago od onoga kome se nadao. Prvu podršku ali i konkretniju pomoć  dobili su ličnim zalaganjem tadašnjeg člana Veća a sadašnjeg predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića.

Novogodišnji praznici bili su povod i današnje posete porodici Šavija koju su prigodnim poklonima obradovali čelni ljudi Opštine Zvezdara, predsednik i zamenik predsednika GO Zvezdara Vladan Jeremić i Dragana Đurić i član opštinskog Veća Gordana Mišev.

„Meni je izuzetno zadovoljstvo što smo danas posetili porodicu Šavija koja je lep primer budućim roditeljima. Prepoznali smo potrebu koju je ova porodica imala i pomogli smo koliko smo mogli i ovo je naša podrška afirmaciji pospešivanja nataliteta i negovanja pravih vrednosti.Otuda i pravi osećaj zadovoljstva zbog potrebe za izgradnjom novih vrtića, igrališta i škola na teritoriji naše opštine.Sa tom politikom ćemo nastaviti jer upravo na taj način stvaramo uslove za naredne generacije koje će živeti i raditi na Zvezdari“, rekao je Jeremić.


opština zvezdara trojke novogodišnji poklon porodica šavija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik