Akademija Oxford

Tri vrtića Predškolske ustanove „Zvezdara” u kojima boravi više stotina najmlađih Zvezdaraca obišli su zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić i članovi opštinskog Veća Aleksandar Đuričić i Stanko Radovanović.

Obilazak tri Zvezdarska Vrtića

U Vrtiću „Sunce” Dragana Đurić i članovi Veća GO Zvezdara su se upoznali sa stanjem u ovom objektu Predškolske ustanove „Zvezdara” koji je star 40 godina i u kome svih ovih godina nije bilo većih ulaganja. Dragana Đurić je najavila da će sledeće godine ovaj objekat biti kompletno rekonstruisan sredstvima Grada Beograda, uz pomoć Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu.

Nakon toga, čelnici GO Zvezdara posetili su Vrtić „Zeka” u Velikom Mokrom Lugu u kome je urađena kompletna rekonstrukcija, a ovih dana, u zavisnosti od vremenskih uslova, treba da počnu i radovi na uređenju dvorišta.

Poslednji posećen vrtić bio je „Oblačak” koji je nedavno priključen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Predstavnici GO Zvezdara su imali priliku da vide kako napreduju radovi na rekonstrukciji ulice Veselina Čajkanovića koja vodi do vrtića.

Zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić je, povodom obilaska vrtića Predškolske ustanove „Zvezdara”, rekla da se može videti da su inicijative Opštine na uređenju zvezdarskih vrtića dale dobre rezultate i da će Opština i ubuduće učiniti sve što je u njenoj moći da uslovi u zvezdarskim vrtićima budu još bolji i da mali Zvezdarci i njihovi roditelji budu još zadovoljniji.


vrtić zvezdara opština zvezdara

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik