Akademija Oxford

Povodom predstojećih praznika predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, zamenik predsednika Dragana Đurić i članovi opštinskog Veća Gordana Mišev, Miroslav Marinović i Dušan Ignjatović

Praznični paketići za male pacijente Bolnice za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer”

Povodom predstojećih praznika predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, zamenik predsednika Dragana Đurić i članovi opštinskog Veća Gordana Mišev, Miroslav Marinović i Dušan Ignjatović posetili su Bolnicu za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer” Kliničko-bolničkog centra Zvezdara i načelniku bolnice prim. dr Vojislavu Lekiću uručili 40 paketića za najmlađe pacijente na bolničkom lečenju.

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić je rekao da Opština Zvezdara već nekoliko godina nastoji da najmlađim stanovnicima Zvezdare prigodnim paketićima ulepša novogodišnje i božićne praznike, ali da mu pričinjava posebno zadovoljstvo saznanje da će paketići iz Opštine ulepšati i praznične dane deci koja se nalaze na bolničkom lečenju u Bolnici za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer” Kliničko-bolničkog centra Zvezdara.

Načelnik bolnice prim. dr Vojislav Lekić, specijalista pedijatrije, je zahvalio Opštini na poklon paketićima i rekao da deci koja se nalaze na bolničkom lečenju u Bolnici za pedijatriju oni puno znače i da im govore da neko misli na njih, a radost zbog dobijenih prazničnih paketića pomaže im da lakše podnesu bolničke dane.


praznični paketići mali pacijenti bolnica pedijatrija dr olga popović dedijer

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik