Akademija Oxford

Gradska opština Zvezdara i ove godine želi da obraduje svoje najmlađe stanovnike paketićima za praznike.

Počela podela prazničnih paketića za najmlađe Zvezdarce

Paketiće će dobiti sva deca uzrasta do polaska u školu koja idu u državne i privatne vrtiće, ali i ona deca koja ne idu u vrtiće, kao i mališani koji su u sistemu socijalne zaštite a imaju prebivalište na Zvezdari.

Podeli paketića za decu koja ne idu u zvezdarske vrtiće koja je organizovana u Opštini Zvezdara prisustvovao je i predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić koji je rekao da Opština  podelom paketića najmlađim Zvezdarcima želi da im ulepša novogodišnje i božićne praznike i da im poželi sve najlepše.

„U pitanju je 9000 slatkih paketića koje je Opština namenila za svoje najmlađe stanovnike, od kojih će oko 700 biti podeljeno u Opštini prema spiskovima prijavljenih, a ostali paketići će biti podeljeni u vrtićima, kako državnim, tako i privatnim na teritoriji opštine. Roditelji mališana koji idu u vrtiće moći će paketiće da preuzmu u vrtićima 11, 12. i 13. januara 2021. godine. Paketiće će dobiti i mališani koji su u sistemu socijalne zaštite, a imaju prebivalište na Zvezdari”- rekao je Vladan Jeremić.

Podela paketića je obavljena iz pridržavanje svih mera propisanih za suzbijanje epidemije izazvane virusom  kovid19.


podela prazničnih paketića

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik