Akademija Oxford

U duhu darivanja u vreme novogodišnjih praznika, predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je Policijsku stanicu Zvezdara

Novogodišnji paketići i za decu policajaca i vatrogasaca Zvezdara

U duhu darivanja u vreme novogodišnjih praznika, predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je Policijsku stanicu Zvezdara i Upravu za vanredne situacije i uručio Novogodišnje paketiće Opštine za decu zaposlenih ove dve institucije. Ovom događaju prisustvovali su i zamenik predsednika Dragana Đurić i član opštinskog Veća Miloš Stojilković.

Ovom prilikom Jeremić je istakao dobru saradnju koju Gradska opština Zvezdara ostvaruje sa Policijskom stanicom Zvezdara i Upravom za vanredne situacije i dodao da je ovo naš način da se zahvalimo i policajcima i vatrogascima na njihovoj požrtvovanosti i predanom radu tokom cele godine.

„Zahvaljujem se službenicima obe institucije na odgovornom poslu koji obavljaju u interesu građana i nadam se da ćemo i ubuduće imati dobru saradnju”, rekao je Jeremić.

Načelniku PS Zvezdara Dragomiru Topisiroviću uručeno je 175, a  načeniku Uprave za vanredne situacije Milanu Vasoviću 20 Novogodišnjih paketića. Uz zahvalnost koju su izrazili čelni ljudi obe institucije, izražena je i želja za nastavkom dobre saradnje koja već godinama postoji sa lokalnim vlastima.


novogodišnji paketići deca policajaca deca vatrogasaca dodela paketića

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik