Akademija Oxford

Zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić i član opštinskog Veća Aleksandar Đuričić posetili su Udruženje MNRO Zvezdara u Krfskoj ulici.

Predstavnici Opštine Zvezdara posetili Udruženje MNRO Zvezdara

Predstavnike Opštine Zvezdara primila je koordinator Udruženja Jasmina Erker koja ih je upoznala sa aktivnostima Udruženja i načinom rada na radionicama koje se organizuju za korisnike.

Zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić je, u ime Opštine, poklonila Udruženju merač šećera u krvi poklon udruženja „Svi na vagu” povodom uspešnog završetka nagradnog konkursa pod nazivom: „Tipuj na znanje, zdravlje je u igri”, koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organizovalo udruženje „Svi na vagu” u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara.

Dragana Đurić je rekla da Opština Zvezdara puno pažnje poklanja projektima koji su posvećeni mladima, a aktivnosti MNRO Zvezdara u dugogodišnjem radu sa mladim korisnicima i saradnja sa Opštinom su na najvišem nivou, jer korisnici kroz radionice koje Udruženje organizuje imaju priliku da nešto novo nauče i da učestvuju u procesu izrade nakita, čestitki ili da ovladaju procesom štampanja na majicama, torbama ili šoljama. Sve ovo pokazuje brigu o Udruženja o korisnicima koji ovde nalaze mesto gde redovno dolaze.

Jasmina Erker je zahvalila na poseti i poklonu i rekla da Udruženje više od 40 godina uspešno radi i da je saradnja sa Opštinom uvek bila jako dobra. Udruženje uspešno sarađuje sa Opštinom Zvezdara, ali i sa drugim institucijama i privrednim subjektima i u toj saradnji je uspelo da, zahvaljujući dobijenim donacijama ili uređajima, unapredi svoj rad zahvaljujući kome su korisnici ovladali tehnikama štampe na majicama, torbicama i mnogim drugim predmetima.

Nakon ovoga predstavnici GO Zvezdara su imali priliku da prisustvuju procesu štampanja fotografija na šoljama i da u razgovoru sa korisnicima saznaju šta najviše vole da rade i zbog čega sve vole da dolaze u Udrženje i učestvuju i njegovim aktivnostima.


udruženje mnro

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik