Akademija Oxford

Nastavljajući u januaru mesecu aktivnosti prazničnih darivanja,u holu Gradske opštine Zvezdara, organizovana je podela novogodišnjih paketića za decu i mlade sa invaliditetom sa Zvezdare.

Podeljeni Novogodišnji Paketići Deci i Mladima sa Invaliditetom na Zvezdari

Predstavnike udruženja građana sa Zvezdare koji godinama brinu o sugrađanima sa nekom vrstom invaliditeta-Udruženja roditelja MNRO Zvezdare, Udruženja “Naša kuća” , Udruženja invalida Beograda, Društva za sport i rekreaciju invalida Zvezdare i Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, pozdravio je Vladan Jeremić, predsednik Gradske opštine Zvezdara. Predsednik se zahvalio udruženjima na višegodišnjim aktivnostima, radu i nastojanjima da ovim sugrađanima svakodnevni život učine humanijim i sadržajnijim, poželeo uspešnu godinu i saradnju u najboljem interesu ovih sugrađana i njihovih porodica.

Pored predsednika Jeremića, podeli su prisustvovali i njegovi saradnici, Dragana Đurić, zamenica predsednika i članovi Veća Gordana Mišev, Violeta Filip i Dušan Ignjatović. Zahvaljujući se na paketićima i pažnji, Jagoda Planojević, predsednica Društva za sport i rekreaciju invalida Zvezdare, naglasila je da su podrška i saradnja Opštine važni za njihov rad i da se nada da će tako biti i u narednom periodu. Zbog epidemioloških razloga, sedamdesetak paketića koje su u zgradi Opštine preuzeli predstavnici udruženja građana, deci i mladima će biti prosleđeni narednih dana kućne adrese.

Podela paketića je realizovana u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.


osobe sa invaliditetom podela prazničnih paketića podela paketića podeljeni novogodišnji paketići

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik