Akademija Oxford

U Galeriji '73 održano je prvo u nizu predavanja u organizaciji Srpskog para-tekvondo saveza na temu "Sport osoba sa invaliditetom - osvrt ka paratekvondou".

Održano Predavanje na Temu "Sport Osoba sa Invaliditetom - Osvrt ka Paratekvondou"

Predavanje je otvorila direktorka Galerije '73 Mirela Pudar, a prisutnima se obratio i član Veća GO Čukarica Slaviša Šotra.

Slaviša Šotra je podsetio prisutne da je godina za nama bila izuzetno teška i ispunjena brigom o zdravlju, pa je svaka aktivnost, nažalost i sportska, bila u drugom planu.

"Nadamo se da ćemo se u sledećoj godini vratiti normalnim tokovima i uspeti da realizujemo brojne programe i manifestacije koje smo pripremili, jer smatramo da je sport blagorodan za očuvanje dobrog psiho-fizičkog stanja u doba pandemije", poručio je Šotra poželevši sportistima zdraviju, uspešniju i lepšu 2021. godinu.

Dobrodošlicu je poželeo i predsednik Srpskog paratekvondo saveza mr Miodrag Pešić.

U prepunom salonu, ovacijama je dočekana naša prva paraolimpijka Danijela Jovanović, koja je ispričala svoju priču "Moj put do sna".

Profesor na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i član Gradskog veća, prof. dr Fadilj Eminović, oduševio je prisutne svojim predavanjem i najavio sledeće već krajem januara 2021. godine.

Svoja iskustva u radu sa osobama sa invaliditetom podelili su naši najuspešniji treneri: Aleksandar Golović, Violeta Ićitović, Oliver Prgomet i Bojan Todorović.

Aleksandar Golović je održano i predavanje o klasifikaciji i pravilima u paratekvondo sportu.

Podršku skupu, svojim prisustvom, dao je i generalni sekretar Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda Nemanja Radović.


predavanje osobe sa invaliditetom paratekvondo

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik