Akademija Oxford

Pored Ulice Marka Kraljevića u naselju Umka, Gradska opština Čukarica započela je radove na izgradnji još jedne saobraćajnice.

Počela Izgradnja Ulice Mojsija Žarkovića na Čukarici

 U pitanju je Ulica Mojsija Žarkovića u naselju Sremčica, za čiju izgradnju je, takođe, sredstva izdvojila opština iz svog kapitalnog budžeta. Izgradnjom kolovoza u dužini od oko 250 metara sa okolnim kracima, obezbediće se prilaz kućama u ovom delu Sremčice.

Započete radove obišao je danas član Veća Čedomir Sovtić, naglasivši da se opština trudi da izađe u susret građanima i da izdvajanjem sredstava iz svog budžeta gradi nove ulice gde ih dosada nije bilo, a gde postoje svi potrebni uslovi za nove saobraćajnice i prilaz do domova naših sugrađana.

Građani lice Mojsija Žarkovića ističu da su prezadovoljni jer su radovi počeli, kao i da će im nova ulica omogućiti bolji kvalitet života.

Čedomir Sovtić je rekao da je vrednost radova 4, 6 miliona dinara i najavio da će nakon ove krenuti i izgradnja susedne Ulice Isaije Srbina.

U isto vreme, ekipe „Beograd puta“ sprovode i radove u Ulici Leposave Mihajlović, kod parka u naselju Bele vode, gde se, uz rekonstrukciju kolovoza, sprovodi i izgradnja trotoara.

 

počela izgradnja ulice ulica mojsija žarkovića

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik