Akademija Oxford

Skidanjem starog, dotrajalog sloja asfalta, danas su počeli radovi na sanaciji Ulice Leposave Mihajlović u naselju Bele vode.

Počelo Uređenje Ulice Leposave Mihajlović u Naselju Bele Vode

Reč je saobraćajnici u dužini od 700 metara, koja se prostire polukružno do Ulice Bude Tomovića, uz park na Belim vodama.

Radove je obišao pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović koji je tom prilikom istakao da je uređenje ove ulice bili neophodno jer gotovo četiri decenije ova saobraćajnica nije sanirana.

“Radovima će biti obuhvaćena zamena starog i postavljanje novog kolovoza, a predviđena je i popravka trotoara i ivičnjaka na mestima gde je to potrebno“, rekao je pomoćnik predsednika, istakavši da je ovo jedna u nizu saobraćajnica koje su nedavno rekonstruisane i posetio da je početkom jula završena kompletna rekonstrukcija Ulice radnih akcija, jedne od žila kucavica u Železniku, kao i Ulica solunskih boraca u naselju Cerak.

Vrednost radova na sanaciji Ulice Leposave Mihajlović je 11 miliona dinara.

Ekipe „JKP Beograd put“, nakon uklanjanja starog asfalta u ovoj ulici, pristupiće i popravci šahtova i slivnika i mestimičnoj popravci trotoara i ivičnjaka.

 

počelo uređenje ulica leposave mihajlović naselje bele vode

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik