Akademija Oxford

Sportski savez opštine Čukarica, uz podršku opštine Čukarica, obezbedio je nove sportske rekvizite za nastavu fizičkog vaspitanja u čukaričkim školama.

Novi Sportski Rekviziti za Čukaričke Škole

Na ovaj način se nastavlja stalna briga o kvalitetnom održavanju nastave i zdravom razvoju čukaričkih školaraca. Sportske rekvizite, lopte za sve grupne sportove,kao i setove za stoni tenis, dobilo je 11 osnovnih i tri srednje škole sa teritorije Čukarice. Direktorima čukaričkih osnovnih i srednjih škola, kao i nastavnicima fizičkog vaspitanja, sportske rekvizite je uručio predsednik opšine Čukarica Srđan Kolarić i član Veća zadužen za sport Slaviša Šotra, a prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Čukarica Dragiša Stamenković, sekretar Branislav Stanić, direktor Sportskog centra Žarkovo Zoran Malović .

Predsednik Kolarić je ovom prilikom razgovarao sa direktorima i nastavnicima o toku održavanja nastave u čukaričkim školama u uslovima epidemije, istakavši da se nada da će od naredne godine biti više mogućnosti za nova ulaganja i radove u školama, koji su ove godine, zbog epidemioloških uslova bili onemogućeni. Predsednik je podsetio da opština konstantno ulaže u tekuće održavanje školskih objekata i izgradnju sala za nastavu fizičkog, jer je pravilan razvoj najmlađih uslov za dobar i kvalitetan život naših sugrađana. Predsednik Sportskog saveza opštine Čukarica Dragiša Stamenković zahvalio se opštini na podršci u realizaciji programa kao što je ovaj i istakao izuzetno uspešnu saradnju sa školama, koja će se i u budućnosti nastaviti.


škola sport rekviziti

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik