Akademija Oxford

U centralnoj zoni Zemuna završeni su radovi na rekonstrukciji Lagumske ulice, koja se prostire od Gospodske do Gardoške ulice, i jedan njen deo je pešačka zona i čini celinu sa Gospodskom, Magistratskim i Velikim trgom.

Lagumska ulica dobila novu kamenu kocku u Zemunu

Kocku i novi izgled u okviru revitalizacije putne infrastukture ambijentalne celine Staro jezgro Zemuna dobila je i Dositejeva ulica.

Do sada su kaldrmisane i popločane Gardoška, Veslarska, Strma, Stara, Visoka, Grobljanska, Sinđelićeva i NJegoševa ulica.


zemun ulica lagumska kamena kocka

Pročitajte slične vesti


Komentari (2)

  • Mladen, 20 Jul 2021, 18:25 Odgovori

    PA ONDA STAVITE DA SVE BUDE PESACKA ZONA, JER PESACIMA IZGLEDA NEMA MESTA OD AUTOMOBILA POSTO SU " REKONSTRUKTORI" POCUPALI SVE STUBICE I REKLI DA SE NECE VRACATI... A LEPO JE OVAKO KAD SE AUTOMOBILI NAPARKIRAJU KAO U PRAVOJ CIGANMALI

  • Mladen, 20 Jul 2021, 18:32 Odgovori

    KOCKA NIJE NISTA LEPO ,NITI DOBRO DONELA , JEDINO SA TEHNICKOG ASPEKTA KAD SE RASKOPAVA, ALI NIKAD NE VRATE KOCKU LEPO... DA BAR STAVE BOLJE PLOCE.. NEGO OVU NAJ VULGARNIJU GRUBU KOCKU O KOJU SE ZAPINJE ... A AUTOMOBILI PRAVE BUKU KADA PO NJOJ GAZE .. MA KATASTROFA .. NEGO HOCE DA NAPRAVE ZEMUN JOS STARIJI NEGO STO JE ... ONDA BOLJE DA ZABRANJE DIVLJU GRADNJU KOJA JE OSAKATILA ZEMUN ... I DA NASELE MALO FINIJI SVET ... JER OD ČOBANLUKA NE MOŽEŠ DA ŽIVIŠ ...

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik