Akademija Oxford

Za sve mlade sa idejama i energijom da urede zapušten objekat, parkić, okupljalište, organizuju volonterski servis za pomoć starijima u komšiluku ili nekoj od ugroženih grupa dece ili mladih...

Konkurs Mladi su Zakon

Za sve mlade sa idejama i energijom da urede zapušten objekat, parkić, okupljalište, organizuju volonterski servis za pomoć starijima u komšiluku ili nekoj od ugroženih grupa dece ili mladih, organizuju akciju ili kampanju od važnosti na lokalu ili šire, neformalno udružene ili u udruženjima, forumima i sličnom, gde čine dvotrećinsku upravljačku većinu, od 7.  do 28. jula otvoren je konkurs za učešće u programu ”Mladi su zakon 2021”.

Za ovu namenu je Ministarstvo omladine i sporta republike Srbije Mladim istraživačima Srbije, Pokretu gorana Vojvodine, CeGraD -u iz Obrenovca, TIM – u 42 iz Leskovca i GM Optimist – i iz Gornjeg Milanovca izdvojilo 5.670.000 dinara za realizaciju 135 omladinskih volonterskih projekata iz Srbije, u okviru konkursa ”Šta nam teško”. Svaki projekat može dobiti do 42.000 dinara za realizaciju do kraja novembra 2021. godine. Iz parnerskih organizacija zaduženih za realizaciju konkursa obezbeđena je mentorska podrška od pripreme obrazaca za prijavu do podnošenja završnih izveštaja.

Konkurs je kreiran da postiče društvene inerakcije i omladinski aktivizam, a početkom avgusta biće održana i obuka za korodinatore.

Više informacija na linku http://youth.rs/archives/15231

 

konkurs mladi su zakon

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik