Akademija Oxford

Na terenu Boćarskog kluba ”Altina”, u organizaciji Boćarskog saveza Srbije i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun...

Altina Centar Boćarskog Sporta u Zemunu

Na  terenu Boćarskog kluba ”Altina”, u organizaciji Boćarskog saveza Srbije i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun od 19. do 22. avgusta održan je Šesti međunarodni turnir u boćanju ”Žene u akciji”.

Turnir je svečano otvorio član Veća GO Zemun Boško Radovanović 20. avgusta, istakavši da je zaslugom Opštine teren na Altini jedini za boćanje na teritoriji prestonice, i da će Zemun nastaviti da ulaže u poboljšanje uslova za razvoj ovog sve popularnijeg sporta.

Otvaranju su prisustvovali i predsednik Boćarskog saveza Srbije Milan Mileunsić, domaćin, predsednik Boćarskog kluba ”Altina” Todor Mandić, koji je poželeo dobrodošlicu reprezentacijama Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Turske, Rusije i Srbije i timovima ”Triglav” i ”Čavle” iz Rijeke, kao i član Veća GO Zemun Đorđe Dukić.

Svečanim defileom učesnika i pozdravom nacionalnim zastavama gostiju i domaćina, turnir je nastavljen žestokim okršajima lepotica iz regiona i šire.

Plasman turnira ”Žene u akciji” je sledeći: Slovenija, prvo mesto, Turska, drugo mesto, a ekipa Hrvatske izborila se za bronzu u konkurenciji od osam ekipa koje su činile najuspešnije boćarke iz šest zemalja.

Reprezentativci Srbije zauzela je četvrtu poziciju, i nastavlja da redovno učestvuju na takmičenjima najvišeg ranga.

 

altina boćarstvo

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik