Akademija Oxford

Na današnjem treningu na bazenima SC 11. April na Novom Beogradu, trener Vladimir Vujasinović izvršio je prozivku celokupnog tima za predstojeću sezonu.

Vaterpolo Klub Novi Beograd Izvršio Prozivku - Upalio Motore!

Uvodnih 7 dana prošlo je u radu i sticanju kondicije i snage prve grupe igrača, koja je trenirala pod nadzorom pomoćnih trenera. Na današnjem treningu priključili su se i reprezentativci, osvajači medalja na nedavno završenim Olimpijskim igrama, koji su dobili kratki odmor po povratku u Srbiju.

Na prozivci su se našli svi prvotimci VK Novi Beograd: Viktor Rašović, Angelos Vlahopulos, Đorđe Vučinić, Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Nikola Jakšić, Duško i Gojko Pijetlović, Radomir Drašović, Radoslav Filipović, Žoao Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Draško Gogov, Vasilije Martinović, Matija Vlahović, Petar Mitrović, Petar Tomić.

Ekipa će narednih sedam dana trenirati na bazenima SC 11. April na Novom Beogradu, a zatim ide na pripreme u Suboticu od 15. do 20. septembra.
Pripremne utakmice i nastavak rada ih očekuje u Budimpešti, a povratak u Beograd zakazan je za 23. septembar.

Početak sezone VK Novi Beograd očekuje od 2. oktobra, a ove sezone naš Klub će nastupati u LEN Vaterpolo Ligi Šampiona po prvi put.

Uskoro vas očekuje još sadržaja na našim platformama i kanalima, kao i prve izjave trenera i prvotimaca VK Novi Beograd.

 

vaterpolo klub

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik