Akademija Oxford

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun u okviru Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala od 18. do 20. juna u Sportskom centru ”Partizan-Teleoptik” održaće se peti po redu ”Dragan Mance Kup 2021” za dečake ...

Dobrodošli na Dečiji Fudbalski festival ''Dragan Mance Kup 2021'' u Zemunu

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun u okviru Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala od 18. do 20. juna u Sportskom centru ”Partizan-Teleoptik” održaće se peti po redu ”Dragan Mance Kup 2021” za  dečake uzrasta od osam do 12 godina.

”Poznato je da opština Zemun poklanja veliku pažnju sportu, te je prepoznala potrebu da podrži ovu jedinstvenu manifestaciju sa najvišim standardom u Evropi. Očekujemo veliki broj ekipa iz cele Evrope. Nadam se da ćete prihvatiti naš poziv i da ćemo svi zajedno biti ponosni što učestvujemo u ovakvoj fudbalskoj manifestaciji”, pozvao je ekipe da se odazovu i prijave za učešće u kupu predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

Ovim turnirom organizatori žele da održe sećanje na tragično stradalog sportskog asa Dragana Mancea, ali i da deci omoguće da se druže i takmiče na najvišem nivou. Značaj ovog turnira dokazuju prethodne godine kada se na turnir odazivalo i više od 188 ekipa iz 14 država.

Više informacija o organizaciji turnira: www.decijifudbalskifestival.rs i facebook Dragan Mance Cup.


dečiji fudbalski festival dragan mance kup 2021

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik