Akademija Oxford

Tradicionalni Zimski fudbalski turnir, koji se već 29. godinu zaredom održava, počeo je danas na terenu FSB na Adi Ciganliji, utakmicom između ekipa FK „Zvezdara“ i FK „Lisović“.

Počeo 29. Zimski fudbalski turnir „Čukarica 2021“

 Početni udarac su izveli predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i promoter ovogodišnjeg turnira, golman i reprezentativac Stevan Dika Stojanović. Rezultat prve utakmice bio je 2:1 za ekipu FK „Zvezdara“.

„Turnir, koji ima ovako dugu tradiciju, nastao je sa idejom da bude dobra priprema beogradskim klubovima pred sezonu, i tokom ove tri decenije stekao je veliki broj poklonika i pratilaca. Turnir se tako igra i ove godine, ali u cilju bezbednosti svih, bez prisustva publike, i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera“, rekao je predsednik poželevši svim takmičarima uspešan start i dobre rezultate u narednim mečevima.

Direktor turnira Slaviša Šotra precizirao je da će se susreti odvijati po grupama, a utakmice igrati subotom i nedeljom od 09.00, 11.00, 13:00 i 15:00 časova, sve do nedelje, 28. februara, kada se igra finale.

Pomoter turnira Stevan Dika Stojanović je na otvaranju rekao da mu je čast da je pozvan da promoviše turnir sa dugom tradicijom i da očekuje dobre utakmice tokom narednih dana.

U subotu su odigrane i utakmice „Leštane - Borac“ rezultatom 4:0, „Prva iskra“ - „Umka“ 2:1 i „Lokomotiva“ - „DIF“ 2:1.

Organizatori 29. Zimskog fudbalskog trunira su Gradska opština Čukarica, Sportski savez Čukarice, uz podršku Fudbalskog saveza Beograda.


čukarica 2021 zimski turnir fudbal

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik