Akademija Oxford

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić obišao je danas sa članom Veća Aleksandrom Đuričićem i odbornicima u Skupštini GO Zvezdara Nenadom Abramovićem i Dejanom Lazićem radove na izgradnji nove saobraćajnice kojom će biti povezane opštine Zvezdara i Grocka.

Počeli Radovi na Novoj Saobraćajnici Koja će Povezati Zvezdaru i Grocku

Naime, na inicijativu građana, a uz podršku Grada Beograda, radnici JKP Beograd put započeli su sa radovima na deonici dugoj 800 metara koja će asfaltom spojiti ulice Narodnog fronta u Malom Mokrom Lugu i Željka Milivojevića u Kaluđerici. Vrednost investicije je preko 30 miliona dinara, a rok za završetak posla je do kraja godine.

Nova saobraćajnica će, u značajnoj meri rasteretiti saobraćaj na tzv. Smederevskom putu, pogotovo u narednom periodu dok budu trajali radovi na izgradnji toplovoda na trasi Konjarnik-Mali Mokri Lug – Mirijevo-Vinča.

“Realizacijom ovog posla, još jednom smo potvrdili da kao lokalna samouprava imamo razumevanje za potrebe sugrađana, a u cilju izgradnje nedostajuće infrastrukture i samim tim poboljšanja kvaliteta života. Nova saobraćajnica će upravo ovo omogućiti velikom broju stanovnika, pre svega Malog i Velikog Mokrog Luga i Kaluđerice”-naglasio je Jeremić.


zvezdara opština zvezdara radovi nova saobraćajnica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik