Akademija Oxford

Osmu godinu zaredom, GO Zvezdara je realizovala proceduru konkursa kojim se iz Fonda Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“ dodeljuje novčana pomoć deci i mladima bez roditeljskog staranja sa prebivalištem na području opštine Zvezdara.

Novčana Pomoć  Zadužbine „Šegović“ Deci i Mladima bez Roditeljskog Staranja sa Zvezdare

U 2020. godini pomoć će primiti 17 dece i mladih sa Zvezdare  i to u pojedinačnim iznosima  od po 16.400,00 dinara za svako dete, što ukupno iznosi 278.800,00 dinara, čime se poštuje volja zadužbinara dr Ivana Šegovića i njegove supruge Jelisavete da se iz fonda Zadužbine pomažu deca bez roditeljskog staranja sa teritorije Gradske opštine Zvezdara.

Prikupljanje, proveru, obradu i procenu podnetih prijava i prateće dokumentacije, kao i davanje predloga za dodelu jednokratne pomoći realizovao je Odbor za novčanu pomoć deci  u skladu sa Statutom Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“ donetom 2. februara 2016.godine.

Rezultati konkursa o dodeli finansijske pomoći deci i mladima iz fonda Zadužbine „Šegović”  objavljeni su na oglasnoj tabli Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu-Odeljenje Zvezdara, kao i na sajtu Opštine.

Novčanu pomoć  deci i mladima i njihovim starateljima uručiće predstavnici Zadužbine i Gradske opštine Zvezdara na Dan opštine Zvezdara,- 16.oktobra, u Svečanoj sali za venčanja. Staratelji i hranitelji dobitnika novčane pomoći biće blagovremeno obavešteni o terminu svečanosti.

 


zvezdara opština zvezdara novčana pomoć zadužbina šegović deca bez roditeljskog staranja mladi bez roditeljskog staranja

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik