Akademija Oxford

Novogodišnji humanitarni bazar, u organizaciji „Pan teatra” održan, je uz podršku Gradske opštine Zvezdara...

Održan Novogodišnji humanitarni bazar za pomoć „Pan teatru”

Novogodišnji humanitarni bazar, u organizaciji „Pan teatra” održan, je uz podršku Gradske opštine Zvezdara, Volonterskog servisa Zvezdare i Predškolske ustanove „Zvezdara”, na trgu ispred GO Zvezdara i UK „Vuk Stefanović Karadžić”.

Na Bazaru su prikupljena sredstva za pomoć kulturi, kako bi bio obezbeđen opstanak i egzistencija pozorišta, jer usled pandemije izazvane korona virusom pozorište nije moglo da radi sedam meseci, a i sada radi sa smanjenim kapacitetima.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je u ime Opštine Zvezdara pozdravio prisutne posetioce i rekao da Opštine Zvezdara nastoji da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomogne realizaciju što većeg broja kulturnih događaja i programa, a sada se ukazala potreba da, zbog epidemije izazvane korona virusom, pruži pomoć i jedinom dečjem profesionalnom pozorištu na Zvezdari koje ovde radi već 22 godine. „Nadam se da će na današnjoj manifestaciji najmlađi posetioci, ali i oni stariji uživati u programu, a da će i ubuduće brojne generacije mališana odrastati uz predstave„Pan teatra”-rekao je Vladan Jeremić

Osnivač „Pan teatra” glumica Olivera Viktorović Đurašković zahvalila je Gradskoj opštini Zvezdara, Volonterskom servisu Zvezdare, Predškolskoj ustavovi Zvezdara, preduzetnicima i svim ljudima dobre volje koji su svojom pomoći i donacijama omogućili da Bazar bude uspešan. „Pan teatar” je tokom svog dugogodišnjeg rada na Zvezdari mnogo puta bio uključen u humanitarne akcije za druge, a sada na taj način pokušavamo da obezbedimo neophodna sredstva za nastvak svog rada”-rekla je Olivera Viktorović Đurašković i pozvala posetioce da uživaju u programu.

Nakon toga izvedena je predstava „Pan teatra” „Carevo novogodišnje odelo”, a posetioci su tokom dana imali priliku da se druže sa-animatorima-Deda Mrazom, Elzom, Princezom, Snežanom…

Gost manifestacije bio je pantomimičar Marko Stojanović.

Posetioci su na štandovima mogli da kupe slikovnice, bojanke, igračke ili nakit, kao i medenjake i slatkiše, a najmlađi su mogli da oslikaju lice i da se fotografgišu sa Deda Mrazom.

Na tomboli su učesnici dobili tri nagrade, a prva od njih je bila torta sa logom „Pan teatra”.

Sav prihod od prodaje proizvoda namenjen je pomoći u radu „Pan teatru”.

Manifestacija je održana uz pridržavanje svih propisanih mera za suzbijanje epidemije izazvane korona virusom.


nova godina pan teatar humanitarni bazar novogodišnji humanitarni bazar humanitarno bazar pomoć

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik