Akademija Oxford

Kancelarija za pomoć osobama sa invaliditetom Gradske opštine Zvezdara je obeležila Međunarodni dan ljudskih prava...

Na Zvezdari Obeležen 10. Decembar, Međunarodni Dan Ljudskih Prava

Kancelarija za pomoć osobama sa invaliditetom Gradske opštine Zvezdara je obeležila Međunarodni dan ljudskih prava, 10. decembar, podrškom Udruženju studenata sa hendikepom u organizovanju završne tribine projekta „Vršnjačko mentorstvo kao podrška mladima sa hendikepom u inkluzivnom društvu – Nova generacija“.

Ovaj projekat se organizuje drugu godinu za redom, a podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta. Kancelarija za pomoć osobama sa invaliditetom Gradske opštine Zvezdara je i prošle godine podržala projekat kroz učešće na završnoj tribini i pomoći u promovisanju ciljeva i značaja uključivanja mladih sa hendikepom u sve aspekte društva.

Na tribini, koja je delom organizovana u onlajn formatu, Jelena Vulić, predstavnica Kancelarije, je pozdravila učesnike i poručila da je u prethodnom periodu međusobna saradnja dveju organizacija bila ključna u prevazilaženju nekih od izazova koje je ova godina stavila pred naše korisnike i da je posvećenost Opštine Zvezdara u promovisanju prava osoba sa invaliditetom, ali i ljudskih prava uopšte, jedna od njenih glavnih vrednosti.

GO Zvezdara i Kancelarija za pomoć osobama sa invaliditetom će nastaviti sa daljim radom u cilju promovisanja prava osoba sa invaliditetom i, koliko god je to moguće, njihovog optimalnog učešća u svim segmentima društva.

Deo tribine održan je u prostorijama MZ „Bulbuder“, u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama u cilju sprečavanje zaraze virusom kovid19.


obeležen dan međunarodni dan 10 decembar ljudska prava

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik