Akademija Oxford

Sunčano subotnje prepodne, članovi Odreda izviđača „Narodni heroj Miodrag Milovanović Lune“, uz podršku i pomoć kolega iz Odreda „Vukovi sa LOD-a“, kao i predstavnika Gradske opštine Zvezdara

Izviđači uz Pomoć Predstavnika Opštine Uredili Dečje Igralište na Konjarniku

Sunčano subotnje prepodne, članovi Odreda izviđača „Narodni heroj Miodrag Milovanović Lune“, uz podršku i pomoć kolega iz Odreda „Vukovi sa LOD-a“, kao i predstavnika Gradske opštine Zvezdara – iskoristili su za uređenje dečjeg igrališta u Ustaničkoj ulici broj 161, na Konjarniku. Odlična energija, veliki entuzijazam – i još jedna akcija bila je uspešno odrađena. A kao nagrada – stigle su krofne od zahvalnih komšija.

Doprinos vrednim izviđačima dali su Vladan Jeremić, predsednik Gradske opštine Zvezdara i Miloš Stojilković, član Veća. Jeremić se ovom prilikom zahvalio Dejanu Pantiću, starešini Odreda NH „Miodrag Milovanović Lune“ , kao i Goranu Rašiću, starešini Odreda „Vukovi sa LOD-a“.

„Ovo je nastavak sjajne saradnje koju imamo sa Odredom izviđača. Zahvalni smo vam što na ovaj način pružate svoj doprinos u zajedničkim nastojanjima za još lepšu i uređeniju opštinu Zvezdara“, rekao je predsednik Opštine Zvezdara.


konjarnik izviđači uređenje dečijeg igrališta

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar