Akademija Oxford

Sunčano subotnje prepodne, članovi Odreda izviđača „Narodni heroj Miodrag Milovanović Lune“, uz podršku i pomoć kolega iz Odreda „Vukovi sa LOD-a“, kao i predstavnika Gradske opštine Zvezdara

Izviđači uz Pomoć Predstavnika Opštine Uredili Dečje Igralište na Konjarniku

Sunčano subotnje prepodne, članovi Odreda izviđača „Narodni heroj Miodrag Milovanović Lune“, uz podršku i pomoć kolega iz Odreda „Vukovi sa LOD-a“, kao i predstavnika Gradske opštine Zvezdara – iskoristili su za uređenje dečjeg igrališta u Ustaničkoj ulici broj 161, na Konjarniku. Odlična energija, veliki entuzijazam – i još jedna akcija bila je uspešno odrađena. A kao nagrada – stigle su krofne od zahvalnih komšija.

Doprinos vrednim izviđačima dali su Vladan Jeremić, predsednik Gradske opštine Zvezdara i Miloš Stojilković, član Veća. Jeremić se ovom prilikom zahvalio Dejanu Pantiću, starešini Odreda NH „Miodrag Milovanović Lune“ , kao i Goranu Rašiću, starešini Odreda „Vukovi sa LOD-a“.

„Ovo je nastavak sjajne saradnje koju imamo sa Odredom izviđača. Zahvalni smo vam što na ovaj način pružate svoj doprinos u zajedničkim nastojanjima za još lepšu i uređeniju opštinu Zvezdara“, rekao je predsednik Opštine Zvezdara.


konjarnik izviđači uređenje dečijeg igrališta

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik