Akademija Oxford

Vrtić „Zeka” Predškolske ustanove „Zvezdara” u Velikom Mokrom Lugu je zahvaljujući donaciji Roaming Netwroks Security kompanije dobio video nadzor kojim je obezbeđena veća sigurnost malih korisnika i samog objekta.

Vrtić „Zeka” Predškolske Ustanove „Zvezdara” Dobio Video Nadzor

Ovim povodom Vrtić su obišli zamenik predsednika Gradske opštine Zvezdara Dragana Đurić i član opštinskog Veća Aleksandar Đuričić.

Aleksandar Đuričić je zahvalio kompaniji Roaming Netwroks Security na donaciji koja je obuhvatila opremu i radove na postavljanju video nadzora i istakao da je pre nekoliko meseci, zahvaljujući Gradu Beogradu, izvršena kompletna rekonstrukcija ovog objekta i njegovog dvorišta, a da je sa ovom donacijom bezbednost dece njegovih korisnika podignuta na još viši nivo.

On je rekao i da se nada da će dobra saradnja kompaniji Roaming Netwroks Security i Gradske opštine Zvezdara biti nastavljena i pozvao je i druge društveno odgovorne kompanije da, u saradnji sa Opštinom, omoguće realizaciju važnih projekata, posebno onih koji su vezani za potrebe najmlađih stanovnika Zvezdare.

Direktor Roaming Netwroks Security kompanije Davor Rajčić je istakao da je ovim projektom jedan objekat Predšolske ustanove „Zvezdara”, posredstvom Opštine, dobio kompletan video nadzor i da je to posebno važno jer je u pitanju bezbednost dece.  Time je Roaming Netwroks Security kompanija, kao društveno odgovorna kompanija, pokazala spremnost da pomogne kada je u pitanju veća sigurnost najmlađih i njihovo odrastanje.


vrtić zeka predškolska ustanova video nadzor

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik