Akademija Oxford

U okviru „Zvezdarijade”, festivala kulture mladih, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zvezdara...

Učesnici Takmičenja „Prvi Glas Zvezdare“ Dobili Nagrade

U okviru „Zvezdarijade”, festivala kulture mladih, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zvezdara, održana je dodela nagrada učesnicima takmičenja „Prvi glas Zvezdare“ kojoj su prisustvovali članovi Veća Gradske opštine Zvezdara Violeta Filip i Dušan Ignjatović.

Vedro i sunčano vreme doprinelo je da se na najlepši način završi ovogodišnja „Zvezdarijada”.

Na platou, ispred zgrade Gradske opštine Zvezdara, okupilo se dvadesetak mladih, učesnika tradicionalnog muzičkog takmičenja. Ove godine, takmičenje je održano onlajn. Mladi zvezdarskih škola su snimali svoje izvođenje u kućnim uslovima. Dušan Duda Bezuha, naš poznati producent i gitarista, je tehnički uredio snimak i postavio ga na zatvorenu FB stranu Prvi glas Zvezdare.

Žiri u sastavu Dušan Duda Bezuha, Katarina Azanjac Vračar, flautistkinja i direktorka OMŠ „Vladimir Đorđević“ i Zlatko Bokun, naš poznati hirurg i muzičar, su pregledali sve nastupe i proglasili pobednike.

U kategoriji Pop/rok muzika:

Prvo mesto su podelile Isidora Stojiljković, učenica Farmaceutsko fizioterapeutske škole, i Milica Perić iz Zubotehničke škole,

Drugo mesto su osvojile Andrea Ivanović, učenica Farmaceutsko fizioterapeutske škole i Jovana Vasić iz Sedme beogradske gimnazije,

Treće mesto dele tri takmičara – Janko Simović iz Geodetske tehničke škole, Anđela Savić iz Farmaceutsko – fizioterapeutske škole i Dunja Stoiljković iz Sedme beogradske gimnazije.

U kategoriji Etno muzike dodeljena je jedna nagrada – Jovani Đošić iz Šeste beogradske gimnazije.

Specijalnu nagradu za izvođenje autorske kompozicije dobila je Danica Jaramaz iz Farmaceutsko – fizioterapeutske škole.

Nagradu za nastup dobila je Katarina Đurović, studentkinja Stomatološkog fakulteta.

Posebno su nagrađeni Tomo Repanović i Tijana Živković, za najredovnije pohađanje muzičkih radionica u okviru muzičkog stvaralaštva.

Organizator Dragana Mojić Petrović, Agencija Jimny je svakom učesniku poklonila majicu i ekološku torbu sa oznakom manifestacije.

Pobednici takmičenja nagrađeni su vaučerima u ukupnoj vrednosti  od 30.000 dinara.


takmičenje prvi glas zvezdare učesnici nagrade

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik