Akademija Oxford

U galeriji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9 član Veća GO Zemun Ana Beočanin dodelila je 21. juna plakete i nagrade najvrednijim zemunskim vrtlarima...

Nagrađeni Najbolji Zemunski Vrtlari

U galeriji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9 član Veća GO Zemun Ana Beočanin dodelila je 21. juna plakete i nagrade najvrednijim zemunskim vrtlarima, učesnicima 20. manifestacije ”Cvetna aleja Zemuna 2021”.

Među prijavljenih 88 učesnika ovogodišnjeg nadmetanja u više kategorija, žiri na čelu sa predsednikom Mirkom Bućanom i članovima Aleksandrom Nikolić i Dušicom Damnjanović, kao i koordinatorom žirija Tanjom Kukobat izabrao je pobednike u više kategorija i laureate specijalnih nagrada.

Za sveukupnog pobednika i predstavnika ”Najlepše cvetne aleje Zemuna 2021” na gradskom takmičenju izabrana je OŠ ”Sava Jovanović Sirogojno”. Najlepšu cvetnu površinu oko stambene zgrade aranžirao je Ilija Đurić. U kategoriji najlepši balkon najmaštovitija i najvrednija bila je Stela Subotički. Nagradu za najlepšu zelenu površinu ispred poslovnog objekta osvojila je firma  BWC d.o.o. Beograd.

Najlepše je školsko dvorište OŠ ”Sava Jovanović – Sirogojno”. Najlepše zelenilo je u dvorištu vrtića ”Mala sirena” PU ”Dr Sima Milošević”. U kategoriji najlepše uređenog zelenila oko ugostiteljskog objekta nagrađen je Kafe ”Eden”. Najlepša je okućnica Milice Maričić.

Specijalne nagrade su dodeljene Rosi Kovačević, Vladislavu Milanoviću, LJubinki Buruš, Regini Karaklić, crkvi Svete Trojice, hramu Svetog velikomučenika kneza Lazara, Poljoprivrednom fakultetu, frizerskom salonu ”Branka”, Slavki Škaljac i restoranu ”Šaran”.


nagrađeni vrtlari najbolji vrtlari

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik