Akademija Oxford

Gradska opština Zemun tradicionalno od avgusta 2010. godine na mesečnom nivou nagrađuje novčanom nagradom u iznosu od 10 hiljada dinara najbolje policajce i vatrogasce ...

Najbolji Policajac i Vatrogasac za Februar u Zemunu

Gradska opština Zemun tradicionalno od avgusta 2010. godine na mesečnom nivou nagrađuje novčanom nagradom u iznosu od 10 hiljada dinara najbolje policajce i vatrogasce koji, kao deo zajedničkog sistema funkcionisanja lokalne zajednice, doprinose opštoj bezbednosti građana Zemuna. Tim povodom, sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun Marko Janković i predsednik Saveta za bezbednost, u opštinskom foajeu uručio je nagrade najboljem policajcu i vatrogascu za februar 2021. godine.

Najbolji policajac je Miroslav Bujić, vođa interventne patrole u PS Zemun koji je svojim radom  i zalaganjem doprineo unapređenju bezbednosti na teritoriji Gradske opštine Zemun.

Najbolji vatrogasac u toku februara Slava Cvetković učestvovao je u više intervencija, poput gašenja požara u više pomoćnih objekata u Ulici braće Ponić br. 15 i kada je gorela elektroinstalacija na glavnom razvodnom ormanu u magacinu firme ”Aman” d.o.o, u Ulici Vinogradska broj 52.


najbolji vatrogasac najbolji policajac

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik