Akademija Oxford

Postavljanjem završnog sloja asfalta privedeni su kraju radovi na izgradnji odvojka Kosmajske ulice u naselju Ostružnica.

Završetak Izgradnje Odvojka Kosmajske Ulice

U pomenutoj ulici, asfaltnog kolovoza nije bilo, te su žitelji ovog dela Ostružnice konačno dobili adekvatan prilaz do svojih domova.

Završne radove obišao je član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.“Opština Čukarica je podržala inicijativu građana, te smo nakon iskopa i postavljanja kolovozne konstrukcije, krenli sa asfaltiranjem nove saobraćajnice u dužini od oko 300 metara. Vrednost ovih radova iznosi oko 3,7 miliona dinara”, rekao je Čedomir Sovtić i podsetio da su u naselju Ostružnica nedavno završeni radovi na uređenju dela Pionirske ulice.

“Uređenje saobraćajne infrastrukture je svakako jedan od naših prioriteta, ali mu moramo pristupiti postepeno i u fazama, sa ciljem da rešavamo problem po problem”, istakao je Sovtić naglašavajući da se radovi trenutno izvode na više lokacija na Čukarici.

U Trgovačkoj ulici skinut je stari, pohabani asfalt i trenutno se radi na regulisanju i popravci postojećih šahtova i slivnika i pripremi kolovoza za ugradnju novog asfalta. U Ulici solunskih boraca u toku je prva faza rekonstrukcije, koja obuhvata rušenje dotrajalih trotoara, dok se u Majdanpečkoj ulici izvode pripremni radovi pred asfaltiranje.


završetak izgradnje odvojka kosmajska ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik