Akademija Oxford

Povoljni vremenski uslovi iskorišćeni su za nastavak sanacije kolovoza i trotoara širom Čukarice. Ekipe JKP “Beograd put” otpočele su uređenje Ulice Straška Pindžura na Banovom brdu

Počela Sanacija Ulice Straška Pindžura na Banovom Brdu Na Čukarici

- koja dugi niz godina nije obnavljana, te je vremenom znatno oštećena. U toku su radovi na sanaciji trotoara u donjem delu pomenute saobraćajnice do raskrsnice sa LJeškom ulicom u ukupnoj dužini od 400 metara. Pored toga, Ulica Straška Pindžura će celokupnom svojom dužinom biti presvučena novim slojem asfalta.

Radove je obišao član Opštinskog veća Čedomir Sovtić, koji je istakao da su trotoari bili u veoma lošem stanju, te je njihova sanacija bila neophodna.

“Osim sanacije trotoara u Ulici Straška Pindžura, ekipe JKP “Beograd put” uradiće i zamenu postojećeg, pohabanog asfalta u dužini od 400 metara. Vrednost ovih radova iznosi oko 7.000.000 dinara. Gledali smo da saniramo saobraćajnice kako u urbanom delu naše opštine, tako i u rubnim delovima Čukarice, te putari trenutno imaju mnogo posla i u naseljima Sremčica i Železnik”, rekao je Čedomir Sovtić.

Naime, u Sremčici su u toku radovi na uređenju kolovoza u ulicama Belovih jaruga i Školski venac, a u Ulici Stevana Filipovića je počela izgradnja trotoara na potezu od raskrsnice sa Ulicom Milovana Nićiforovića do pružnog prelaza u Železniku.


banovo brdo sanacija ulice straška pindžura

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik