Akademija Oxford

Pored izgradnje trotoara u Ulici Stevana Filipovića u Železniku, u toku su i radovi na uređenju kolovoza u ulicama Školski venac i Belovih jaruga u naselju Sremčica.

Uređenje Ulica Školski Venac i Belovih Jaruga u Sremčici  Opština Čukarici

Ekipe JKP “Beograd put” obavljaju rekonstrukciju ulice Školski venac u dužini od 750 metara, a radovima je obuhvaćen glavni prilaz oko Osnovne škole “Vuk Karadžić”, zatim potez od Čitačke do izlaza na Beogradsku ulicu, kao i deo saobraćajnice paralelan sa Beogradskom ulicom. Na taj način, biće kompletno uređen prilaz školi i omogućeno daleko bezbednije kretanje. Tokom rekonstrukcije biće izvršena zamena kolovoza, koa i popravka šahtova.

Radove je obišao član Veća Čedomir Sovtić i razgovarao sa građanima koji su pokrenuli inicijativu, zajedno sa opštinom, da se ceo ovaj potez uredi.

“Radovi će veoma značiti kako stanovnicima ove i okolnih ulica, tako i školarcima i roditeljima koji dovode mališane u školu”, rekao je prilikom obilaska Čedomir Sovtić.

On je istakao da su u toku radovi i u Ulici Belovih jaruga u naselju Sremčica, gde se, takođe, vrši zamena kolovoza i popravka šahtova. Reč je saobraćajnici u dužini od 250 metara, čija je vrednost radova 3,7 miliona dinara. Kako je planirano, radovi u Ulici Belovih jaruga trebalo bi da budu gotovi do početka naredne nedelje.


uređenje ulice sremčica ulica školcki venac belovih jaruga

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik