Akademija Oxford

Završni sloj kolovoza postavljen je danas u Ulici Mijatovih njiva u naselju Sremčica. Ekipe JKP „Beograd put“ pre postavljanja novog asfalta popravile su i stare šahtove na kolovozu.

Završni Radovi u Ulici Mijatovih Njiva na Čukarici

Radove na uređenju saobraćajnice, u dužini od 400 m, obišao je član Veća Čedomir Sovtić istakavši da je reč o ulici koja dugi niz godina nije rekonstruisana i koja je bila u veoma lošem stanju.

„Prošle godine JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izvršilo je rekonstrukciju vodovodne mreže u uvom delu i po završetku radova stekli su se uslovi da započnemo i uređenje same ulice. Na zahtev građana, ulicu smo i proširili za gotovo 1 metar“, rekao je Čedomir Sovtić.

Građani ove ulice sa zadovoljstvom su istakli da će, uz prethodne radove na vodovodnoj mreži, uređena ulica u velikoj meri olakšati komunikaciju i kvalitet stanovanja u ovom delu Sremčice, i na podršci zahvalili opštini Čukarica.

U toku su i završni radovi na izgradnji trotoara u Ulici oslobođenja u Rušnju i to u dužini od 220 metara. U pitanju je ulaz u naselje, koji je do izgradnje trotoara, zbog kretanja velikog broja vozila, bio prilično nebezbedan. Trotoari, koji su izgrađeni na zahtev stanovnika Rušnja i inicijativu opštine, omogućiće bezbednije kretanje, posebno do obližnjih autobuskih stajališta.

Završena je i unutrašnja saobraćajnica u okviru Sportskog centru u Žarkovu. Pored radova na unutrašnjem uređenju čukaričke sportske ustanove, sada je rekonstruisana i prilazna staza zgradi i sportskim terenima, kao i parking.


završni radovi ulica mijatovih njiva

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik