Akademija Oxford

Nakon obnove Majdanpečke ulice, koja je upravo završena, stanovnici Banovog brda i Košutnjaka imaju bolju saobraćajnu vezu između ulica Beogradskog bataljona i Kneza Višeslava.

 Završena Majdanpečka ulica na Banovom brdu

 Majdanpečka je jedna od ulica koja nije rađena više decenija, te je opština Čukarica ovu saobraćajnicu obnovila sredstvima iz svog kapitalnog budžeta.

“Ulica je bila u zaista lošem stanju, a s obzirom na to da stanovnicima veoma znači kao veza između Banovog brda i Košutnjaka i prilaz do škole, Šumarskog fakulteta i sportskog stadiona, smatrali smo da trba da izađemo u susret inicijativi građana i uredimo i ovu ulicu”, rekao je član Veća Čedomir Sovtić prilikom obilaska radova koji su tokom ovog vikenda završeni.

Radovima je obuhvaćena kompletna sanacija asfalta u dužini od 300 m i postavljanje i zamena ivičnjaka, kao i zamena šahtova, a ukupna vrednost rekonstrukcije je oko 4 miliona dinara.

Trenutno se, takođe, izvode radovi na izgradnji Liparske ulice u Sremčici i to poteza od Goričke do Železničkog puta, a u toku su i završni radovi u Trgovačkoj i u Solunskih boraca u Žarkovu.


banovo brdo majdanpečka ulica završena ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik