Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić razgovarao je danas sa Ajom Jung, umetničkom direktorkom Beogradskog festivala igre.

U Susret Festivalu Igre na Zvezdari

U razgovoru su istaknute mogućnosti za kulturnu saradnju između Opštine Zvezdara i Nacionalne fondacije za igru čiji je osnivač Aja Jung.

Ona je upoznala predsednika Jeremića sa programom Beogradskog festivala igre, koji pod sloganom „Enjoy dance” počinje 23. marta u našem glavnom gradu, i dodala da su i ovaj put kao i prethodnih godina renomirana svetska imena gosti Festivala.

Prema njenim rečima, Beograđani i Novosađani će kao uvertiru pred otvaranje moći da uživaju u nastupima trupe „NJujork siti balet”. Uprkos pandemiji koja je umnogome ostavila traga na prošlogodišnje izdanje festivala, Aja Jung je navela da je našla dva razloga da se i dalje istraje u organizaciji – „program i inat”. Publika je verna, na neke predstave čeka duže od godinu dana, i ona je takođe razlog više.

Predsednik Jeremić je poželeo sreću u organizaciji manifestacije i obećao da će posetiti jednu od predstava i na taj način pružiti podršku ovom značajnom umetničkom festivalu koji se održava 18. godinu za redom.


zvezdara festival igre

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik