Akademija Oxford

Na Velikom ratnom ostrvu, u neposrednoj blizini peščane plaže Lido, 10. jula je organizovana tradicionalna roštiljijada, peta po redu, za članove Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Zemun...

Peta Roštiljijada Članova Društva za Cerebralnu i Dečiju Paralizu Zemuna

Na Velikom ratnom ostrvu, u neposrednoj blizini peščane plaže Lido, 10. jula je organizovana tradicionalna roštiljijada, peta po redu, za članove Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Zemuna i članove Saveza za CDP Beograda.

Svoju kontinuiranu podršku pružila je i Gradska opština Zemun. Druženju više od trideset članova, njihovih porodica i prijatelja pridružili su se predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić, sekretar Skupštine Marko Janković i članica Veća Ana Beočanin. Tom prilikom, predsednik Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Zemuna Daniel Peurača zahvalio se predstavnicima Gradske opštine Zemun na kontinuiranoj podršci u vezi sa ostvarivanjem prava i organizovanjem aktivnosti vezanih za kulturu, sport i rekreaciju.

Ovo Društvo okuplja 124 osobe i u mreži je invalidskih organizacija koje podržava Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ali i lokalna samouprava. Aktivno se bavi problemima članova.

Lepo vreme provedeno u prirodi, atmosfera i druženje svih prisutnih glavni je uspeh organizatora i učesnika.

 

peta roštiljijada društvo za cerebralnu i dečiju paralizu

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik