Akademija Oxford

Pravo malo iznenađenje za male kreativce, polaznike radionica u Galeriji `73 bila je ovonedeljna kreativna radionica, i današnja tema koja je inspirisana osmomartovskim druženjima.

Osmomartovske ukrasne čestitke u Galeriji `73

Mališanima je predočeno da će danas nastaviti ciklus oslikavanja bojama iz prirodnog okruženja. Vesela dizajnerka Marijana Rogošić i Damir Joksimović pripremili su im nešto drugačije od planiranog.

Spremili su im čestitke koje će pokloniti mama i bakama.Na stolu je bilo pregršt materijala koji je bio pripremljen za seckanje, bojenje, lešljenje.

“Ovu čestitku ću pokloniti baki koja je sada kod kuće, i jedva čekam da joj je pošaljem .Moja baka me dovodi u Galeriju ali sada je kod kuće i biće mnogo srećna kada vidi šta sam joj spremila”, kazala je Milena Pavlović, dok je dečak Maksim spremio čestitku za komšinicu baka Radu koja trenutno zbog bolesti ne može izaći iz kuće.

Osetila se radost i svako se trudio da njegova čestitka bude najlepša.

“Spremanje poklona nadražima uvek je prilika da deca iskažu ljubav, bliskost sa onima koje vole, a radost i sreća kao emocija im je itekako prisutna”, zaključuje direktorka Mirela Pudar, koja sa svojim timom svakodnevno osmišljava programe za mališane. Namera je pobuditi im svest o humanosti i sreći koja je redovan pratilac.

Kreativne radionice za decu organizuju se u Galeriji `73 svake subote i besplatne su jer program održava GO Čukarica. Mališani se mogu prijavljivati putem mail adrese galerije ili kontakt telefona 3557-142.


osmi mart galerija 73 ukrasne čestitke

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik