Akademija Oxford

U četvrtak 10. juna, povodom Spasovdana, slave Grada Beograda, Udruženje „Stari Čukaričanin“ je u Galeriji `73 organizovalo književno veče posvećeno Dušku Radoviću...

Povodom Spasovdana Veče Poezije u Galeriji 73

U četvrtak 10. juna, povodom Spasovdana, slave Grada Beograda, Udruženje „Stari Čukaričanin“ je u Galeriji `73 organizovalo književno veče posvećeno Dušku Radoviću, čuvenom piscu i aforističaru, koga se Beograđani najradije sećaju po aforizmima iz radio emisije Studija B „Beograde dobro jutro“.

U programu su učastvovalu: Zorica Kukoljac, Rada Gajić, Slobodanka Miladinović i Miroslav Marinković. Muzička pratnja : Milija Tanasković.

Večeri su prisustvovale i Lidija Jovanović, predsednica Skupštine GO Čukarica i Stana Lukić, članica Veća GO Čukarica, koje su tom prilikom i obišle aktuelnu izložbu slika čuvene slovačke slikarke Zuske Medveđove (1897-1985), koja se realizuje u okviru manifestacije Dani slovačke kulture. Predsednica Skupštine je pozdravila prisutne goste, poželelaim dobrodošlicu, sa nadom da će ovakvih susreta biti što više i iskoristila priliku da im čestita Spasovdan, slavu Grada Beograda.

Autorka programa je Slavica Vilotijević.


galerija 73 veče poezije spasovdan

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik