Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović, danas je zajedno sa predsednikom Skupštine opštine Dragoslavom Šolakom...

Novorođenim bebama na poklon prva kolica od opštine Palilula

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović, danas je zajedno sa predsednikom Skupštine opštine Dragoslavom Šolakom i članovima Veća opštine podelio 145 bebi kolica roditeljima novorođenih beba sa Palilule.

Ovom podelom nastavljena je dugogodišnja akcija opštine Palilula, u kojoj je od 2017. godine poklonila 5.179 kolica malenim Palilulcima i tako pomogla mladim roditeljima da novac namenjen za kupovinu kolica utroše na ostalu opremu potrebnu njihovim bebama.

Ivanović upućuje čestitke roditeljima na rođenju njihovih beba i želi im da sa svojim potomcima provedu dug i srećan život.

- Opština Palilula danas nastavlja svoju najznačajniju i najlepšu akciju podele dečijih kolica kojom daje doprinos politici povećanja nataliteta u našoj zemlji. Na ovaj način želimo da pomognemo i roditeljima, kako bi smanjili izdatke svojih kućnih budžeta - izjavio je Ivanović.

 

novorođenim bebama poklon prva kolica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik