Akademija Oxford

Povodom završetka školske 2020/21. godine 8. jula Gradska opština Zemun je upriličila dodelu nagrada najboljim profesorima i nastavnicima...

Nagrađeni Najbolji Prosvetni Radnici Zemuna

Povodom završetka školske 2020/21. godine 8. jula Gradska opština Zemun je upriličila dodelu nagrada najboljim profesorima i nastavnicima, čiji su učenici u proteklom periodu postigli zapažene rezultate na međunarodnim i republičkim takmičenjima.

Plaketu i novčanu nagradu dobila su 82 nastavnika i profesora, odnosno 56 zaslužnih nastavnika osnovnih škola i 26 profesora srednjih škola koji su mentorskim radom doprineli da zemunski đaci budu među najboljima.

Prosvetne radnike je pozdravio i zahvalio im se na pokazanoj pedagoškoj umešnosti zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak.

”Osvojene nagrade svedoče da ste i u otežanim uslovima epidemije uspeli da svojim učenicima prenesete znanje, da ih vodite stazom uspeha. Ponosni smo što je ove godine 255 đaka, osnovaca i srednjoškolaca osvojilo nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Trudićemo se da što samostalno kao Opština, što u saradnji sa republičkim i gradskim institucijama doprinesemo da Zemun i nadalje baštini svoju prosvetnu tradiciju i bude među prvim opštinama u Srbiji i Beogradu u školskoj infrastrukturi, dobrim uslovima za rad i razvijenoj mreži onoga što nazivamo vanškolske aktivnosti, a koje direktno utiču na kvalitet vaspitno-obrazovnog procesa”, rekao je Dronjak.

Gradska opština Zemun je nagradu nastavnicima i profesorima uvela 2019, kao prva Opština u Srbiji koja na ovaj način ukazuje poštovanje prosvetnim radnicima.

 

najbolji provestni radnici

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik