Akademija Oxford

Peti broj časopisa „Tinejdžer“ biće promovisan u sredu, 30. decembra sa početkom u 12 časova, u galeriji Kulturnog centra „Čukarica“.

Debata „Mladi u Kulturi“ i Promocija 5. Broja Časopisa „Tinejdžer“ na Čukarici

Tom prilikom biće organizovana i debata na temu „Mladi u kulturi“, u kojoj će učestvovati: članovi Informativne redakcije mladih „Info Čuka“, Mirela Pudar, direktor „Galerije '73“, Snežana Radovanović, Udruženje „Kreativa plus“, Željka Mladenović, profesor srpskog jezika i književnosti u OŠ „LJuba Nenadović“ i direktor KC „Čukarica“, Miodrag Rakočević.

U petom broju, članovi redakciji osvrnuli su se na period adolescencije, koji može biti veoma zbunjujuć kako za decu, tako i za roditelje. Deca prolaze kroz različite faze razvoja koje se stalno smenjuju. Dok tinejdžeri misle da su odrasli i da mogu sami da odlučuju o svom životu ( izlascima, prijateljima, izboru škole...), roditelji ih gledaju još kao decu koja nisu dorasla da samostalno brinu o sebi.

Da li je tako ili nije? Kako se obe strane trebaju ponašati u ovom periodu? ... razgovarali su sa Stojankom Tlačinac, diplomiranim psihologom.

Pored ove teme, u 5. broju „Tinejdžera“ možete pročitati i o knjigama koje su uvek u „modi“, nekim novim umetničkim trendovima koji postaju sve popularniji među mladima, ali i drugim zanimljivostima koje se tiču ove populacije.


debata mladi u kulturi promocija časopisa tinejdžer

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik