Akademija Oxford

U okviru ciklusa koncerata „Ars Musicum“ u petak, 13. novembra 2020. g, u Galeriji `73 održan je koncert Das Dua, koji čine Mina Kovač Marković, sopran i Jelena Minić, klavir. U programu je učestvovao i Milan Stamenković, glumac.

Koncert Mine Kovač Marković i Jelene Minić u Galeriji 73 na Čukarici

Koncert je, zbog trenutne epidemiološke situacije i ograničenog broja posetilaca, putem lajv strima emitovan preko Fejsbuk strane Galerije `73.

Programi u Galeriji `73 će biti nastavljeni u izmenjenim okolnostima u kojima su se institucije kulture našle. To svakako neće biti razlog da se građanima i svim ljubiteljima kulture uskrati duhovnost i lepota koju umetnost pruža. Svesni okolnosti da je publika Galerije `73 kod kuće, odlučili smo da im ulepšamo dane koliko je to moguće i putem live sream-a na zvaničnoj stranici Galerije `73 gledaju koncerte i izložbe. Zahvaljujući vrednom kreativnom timu galerije postavljeni su digitalni resursi koji će onogućiti da umetnost živi, izjavila je Mirela Pudar direktorka Galerije `73.

Na programu su bile kompozicije Gustava Mahlera (1860-1911): Lieder und Gesänge aus der Jugendzeit – "Pesme iz mladosti" i Riharda Štrausa (1864-1949): Ophelia Lieder– "Ofelijine pesme".

Program „Ars Musicum“ posvećen je afirmaciji muzičkih talenata i svakog meseca se redovno održava u prostoru Galerije `73. Ulaz za sve koncerte je besplatan.

 


koncert opština čukarica čukarica galerija 73 mina kovač marković jelena minić

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik