Akademija Oxford

Sportsko-rekreativna manifestacija pod nazivom "Dan izazova" održava se ove godine na Čukarici, u organizaciji Gradske opštine Čukarica,

Dani Rekreacije i Sportskih Izazova na Čukarici

Sportske organizacije Čukarice i Visoke sportske zdravstvene škole, od 28. do 30. maja, u Sportskom centru "Žarkovo".

Tokom prvog dana, na spoljašnjim terenima će se održavati takmičenja u školskom sportu i to u fudbalu, streličarstvu, badmintonu i tenisu.

Drugog dana će se predstaviti klubovi koji se bave futsalom, odbojkom, basketom i stonim tenisom.

Treći dan manifestacije posvećen je porodičnoj rekreaciji, prezentaciji tehnika samoodbrane, tekvondoa, fitnes programa, a posetioci će se takmičiti i u nadvlačenju konopca.

Otvaranju manifestacije prisustvovao je član Veća Slaviša Šotra

„Tradicionalna rekreativna manifestacija „Dan izazova“, na naše veliko zadovoljstvo, biće održana i na Čukarici i to u našem Sportskom centru u Žarkovu. Tokom ova tri dana, uz naravno poštovanje svih epidemioloških mera, okupićemo dečicu i starije generacije na rekreativnom druženju. Opština Čukarica insistira na zdravom životu i odrastanju najmlađih i s tim u vezi organizuje brojne programe, pa smo uvek tu i da podržimo manifestacije koje podstiču sport i rekreaciju“, rekao je Slaviša Šotra.

O značaju ovakvih sportskih okupljanja prisutnima su govorili i profesori i treneri Visoke sportske i zdravstvene škole, koja je suorganizator manifestacije.


dani rekreacije sportski izazovi

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik