Akademija Oxford

Kompanija „Mei Ta Europe “, u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica, organizuje u nedelju, 23. maja 2021. godine, od 10 do 14 časova u maloj sali Kulturnog centra Čukarica „Dan otvorenih intervjua“.

„Dan Otvorenih Intervjua“ za Nova Radna Mesta u Kompaniji „Mei Ta Europe “ u Bariču

Tim povodom, pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović primio je predstavnike kompanije i razgovarao o mogućnostima koje „Mei Ta“ nudi nezaposlenim licima sa Čukarice i iz okoline.

Reč je o veoma uspešnoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i opštim industrijskim delovima i predstavlja lidera na tržištu turbo punjača, sa poslovanjem u više zemalja Evrope i sveta. Nudeći zaposlenje u livnici i mašinskoj obradi, kompanija omogućava zaposlenima odlične uslove za rad i zaradu.

U razgovoru sa predsatvnicima kompanije „Mei Ta“ pomoćnik predsednika Nikola Aritonović je istakao da kompanija kod nas posluje u Bariču i da je ovo odlična prilika za nezaposlena lica, posebno iz okolnih rubnih delova Čukarice, naselja Umka, Velika Moštanica, Sremčica i Železnik da konkurišu i dobiju dobar posao, i da samim tim sebi i svojim porodicama obezbede kvalitetnu egzistenciju.

„Opština se pridružila u pozivu Čukaričanima da se prijave, jer nam je cilj da našim sugrađanima pomognemo da dođu do adekvatnog posla i dobrih uslova rada, što ova kompanija i nudi“, rekao je Nikola Aritonović.

Svi zainteresovani građani imaće mogućnost da u nedelju na „Danu otvorenih intervjua“ saznaju više informacija o samoj kompaniji, načinu rada i mogućnostima zaposlenja, kao i o potrebnim obrazovnim i stručnim prtofilima koji su potrebni.


dan otvorenih intervjua nova radna mesta kompanija mei ta europe barič

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik