Akademija Oxford

Više od sto mališana je na terenu FK Mladi Mabat pored Zvezdarske šume dobilo priliku da pokaže šta zna sa loptom i to pred fudbalerom Crvene zvezde Aleksandrom Kataijem.

Besplatna Škola Sporta na Zvezdari

Spektakularni otvoreni čas fudbala označio je početak projekta Mocartove besplatne škole sporta, a 70 dece uzrasta od 7 do 10 godina biće izabrano za jedinstvenu školicu koju je osnovao fudbalski trener Milorad Bajić. Klinci će bez ikakve nadoknade moći da treniraju dva puta nedeljno, a najbolji idu na kamp kod Dejana Stankovića!

Događaju je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, sa saradnicima, glumac Raša Bukvić, a ceo projekat podržalo je i Ministarstvo omladine i sporta. Inspiracija za ceo projekat je došla od Milorada Bajića, čoveka koji je omogućio mnogim klincima da besplatno treniraju fudbal u školi Trening plus.

Roditelji su oduševljeni akcijom, a 70 dece uzrasta od 7 do 10 godina biće izabrano za jedinstvenu školicu koju je osnovao fudbalski trener Milorad Bukvić.

Projekat besplatne škole fudbala, koji je prva podržala kompanija Mozzart, prepoznala je i Gradska opština Zvezdara, pa talentovana deca uzrasta od 7-10 godina imaju priliku da, potpuno besplatno, uče fudbalsku veštinu u školi „Trening Plus“ zahvaljujući sjajnoj ideji diplomiranog fudbalskog trenera Milorada Bajića.

Opšti utisak je da za decu nema ništa lepše od druženja u prirodi. Sport je na prvom mestu značajan zbog duhovnog i mentalnog razvoja, ali i fizičkog. Ovaj Mocartov projekat je nešto najlepše što je moglo da se organizuje za decu.


besplatna škola sporta

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik