Akademija Oxford

Gradska opština Zvezdara angažovala je sertifikovanu firmu koja će u narednih 15 dana obaviti dezinfekciju svih registrovnih stambenih zajednica na teritoriji opštine.

Besplatna Dezinfekcija Registrovanih Stambenih Zajednica na Zvezdari

 Pri dezinfekciji će se koristiti sredstva na bazi aktivnog kiseonika koja ne mogu naštetiti zdravlju stanara niti kućnih ljubimaca.

Kako jeZvezdara opština sa najvećim brojem registrovanih stambenih zajednica dezinfekcija će biti obavljena u 3160 zgrada čime Opština Zvezdara daje svoj doprinos na suzbijanju i sprečavanju daljeg širenja epidemije korona virusa.

Dezinfekcijom će biti obuhvaćeni hodnici na svim spratovima, rukohvati, gelenderi, ptt sandučići, interfoni, ulazna vrata, prekidači, spoljne kvake svih vrata u zgradi, kao i liftovi.

Prema rečima predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića, prvo će biti dezinfikovane zgrade na Konjarniku a zatim u naselju „Vojvode Vlahovića“, pa centralni deo opštine i Novo Mirijevo.

Jeremić je naglasio da je ova akcija Opštine Zvezdara besplatna za građane i dodao da upravnici stambenih zgrada mogu dobiti podrobnije informacije kada će njihova zgrada doći na red za dezinfekciju – ukoliko pošalju mejl na info@zvezdara.org.rs. Procena je da bi dnevno moglo da bude dezinfikovano oko 200 ulaza – istakao je on i dodao da je bezbednost i zdravlje građana na prvom mestu.


besplatna dezinfekcija registrovane stambene zajednice

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik