Akademija Oxford

Na gradskom takmičenju u rukometu za osnovce, osvojeno srebro za devojke iz OŠ ''Svetislav Golubović - Mitraljeta'' i bronza za učenike sedmog i osmog razreda iz OŠ ''Mihajlo Pupin'' zablistali su kao zlato i tek su, nadamo se, zagrevanje opštinskih pobednika za osvajanje novih trofeja.

Zemunci Srebrni i Bronzani na Gradskom Takmičenju

A u Batajnici u SRC Graovac nastavljena su 23. aprila borbena finala u rukometu u ženskoj i muškoj konkurenciji za srednjoškolce.

Oba trofeja podigli su učenici zemunske Pravno-birotehničke škole ''Dimitrije Davidović''.

Devojke iz ''Davidovića'' ubedljivo su savladale učenice iz Medicinske škole ''Nada Dimić'', a pobedi je najviše doprinela najbolja igračica turnira Anja Kostić iz ''Pravno-birotehničke škole''.

Identičan redosled se ponovio i u muškom finalu, gde su ''pravnici - birotehničari'' nadmoćno trijumfovali nad ''medicinarima''. Za najboljeg rukometaša opštinskog turnira proglašen je Nikša Knežević iz ekipe pobednika, koji vredno trenira u RK Partizan.

Omladinski opštinski savez Zemuna potrudio se da organizacija bude besprekorna, te je nagrade mladim sportistima podelio poznati ''Zvezdin'' rukometaš Slavko Krnjajac.

Iz Saveza najavljuju bogat program takmičenja u maju - čak 24 turnira u četiri sportske discipline za po šest kategorija, a nadaju se i novim medaljama na gradskim takmičenjima.


rukomet bronza srebro

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik